TELEFON (VODAFONE):   +40-730919191

REZERVA UN LOC IN PREMIER LEAGUE -

Londra, Marea Britanie

Pachetul Include

2 nopti,

Servicii incluse
- 2 nopti cazare in perioada 18 - 20 decembrie 2015, la unul dintre hotelurile din oferta sau similar;
- mic dejun;
- BONUS:  bilet meci Arsenal Londra - Manchester City, categorie 4 - Peluza;
- taxa de procesare a biletelor de meci Arsenal Londra - Manchester City;

Nu sunt incluse
- transportul din/ spre Romania (se poate asigura la cerere);
- transferuri aeroport – hotel – aeroport (se pot asigura la cerere);
- asigurare travel (include asigurare medicala de calatorie si asigurare STORNO);
- taxa de oras (se plateste la receptia hotelului);

Descriere Hotel

Acest hotel convenabil se află la doar 1 minut de mers pe jos de stația de metrou Earl's Court și oferă WiFi gratuit in toată proprietatea și camere moderne. Magazine elegante și centrele de expoziții Olympia și Earl's Court sunt la mai puțin de 1,6 km. Hotelul este la 20 de minute de mers pe jos de stadionul echipei de fotbal Chelsea.
Zonele comerciale elegante Knightsbridge, Kensington și Chelsea sunt la doar cateva minute de mers cu taxiul sau la 15 minute de mers pe jos.
Obiective turistice și puncte de atracție din Londra sunt ușor accesibile cu metroul de la stația de metrou Earl's Court.
Micul dejun continental extins este servit zilnic și include mai multe mancăruri calde și reci.
Kensington și Chelsea este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de Muzee, Cultură și Gastronomie.

Facilitati Hotel

convenabil se află la doar 1 minut de mers pe jos de stația de metrou Earl's Court și oferă WiFi gratuit in toată proprietatea și camere moderne. Magazine elegante și centrele de expoziții Olympia și Earl's Court sunt la mai puțin de 1,6 km. Hotelul este la 20 de minute de mers pe jos de stadionul echipei de fotbal Chelsea.
Zonele comerciale elegante Knightsbridge, Kensington și Chelsea sunt la doar cateva minute de mers cu taxiul sau la 15 minute de mers pe jos.
Obiective turistice și puncte de atracție din Londra sunt ușor accesibile cu metroul de la stația de metrou Earl's Court.
Micul dejun continental extins este servit zilnic și include mai multe mancăruri calde și reci.
Kensington și Chelsea este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de Muzee, Cultură și Gastronomie.

Facilitati Statiune

Cu 8 milioane de locuitori, Londra este cel mai mare oras european, dar si cel mai divers din punct de vedere etnic. Aproape 200 de limbi sunt vorbite la Londra si mai mult de 30% din populatie este reprezentata de imigranti. In pofida descentralizarii si a orgoliilor locale, Londra domina orizontul tuturor cetatenilor britanici pentru ca aici au loc cele mai importante evenimente si pentru ca aici se incheie cele mai mari afaceri.
Sentimentul de superioritate al londonezilor irita de multe ori sau chiar provoaca enorme resentimente, dar Londra continua sa atraga ca un magnet, sa domine si sa prospere. Cu ocazia intrarii in noul mileniu cele mai reprezentative cladiri din Londra au trecut printr-un amplu proces de renovare, dar au aparut si atractii noi, ca Tate Modern sau London Eye.

Atractii

Principalele puncte de interes din capitala Angliei sunt Big Ben, Westminster Abbey, Palatul Buckingham, Catedrala Sf. Paul si Turnul Londrei. Spatiile verzi ale Londrei sunt foarte apreciate si daca veti intra vara in St. James Park veti intalni la fiecare pas englezi care citesc ziarul pe iarba sau care pur si simplu stau tolaniti la soare. In Londra puteti sa petreceti zile intregi la cumparaturi, la Harrods daca aveti dare de mana sau pe Oxford Street, daca vreti sa traiti o experineta de shopping cosmopolita.

Altele

Suplimente bilet categorie superioara
+ 90 euro/ persoana - categorie 3 (peluza inel 1);
+ 130 euro/ persoana - categorie 2 (tribuna inel 2);
+ 180 euro/ persoana - categorie 1 (tribuna inel 1);

- tarifele pentru meciul Arsenal Londra - Manchester City de la Londra sunt exprimate in EUR/ persoana/ pachet si pot suferi modificari in functie de disponibilitate pana la data rezervarii ferme a pachetului turistic;
- prelungirea sau modificarea perioadei de cazare este posibila, cu recalcularea pachetului turistic;
- meciul Arsenal Londra - Manchester City din cadrul Campionatului Englez de Fotbal - Premier League va avea loc in data de 19 decembrie 2015 pe Stadionul Emirates din Londra, incepand cu ora locala 17.00;
IMPORTANT: data si ora disputarii partidei pot fi schimbate de Federatia Engleza de Fotbal ca urmare a programarii transmisiunilor TV, urmand ca ziua si ora exacta sa fie cunoscute cu 1 saptamana inaintea disputarii etapei;
- biletele de meci Arsenal Londra - Manchester City incluse in pachet sunt de categorie 4 - Peluza; la cerere putem asigura bilete de categorie superioara, cu suplimentele aferente;
- biletele pentru meciul Arsenal Londra - Manchester City nu se comercializeaza decat in cadrul unui pachet turistic (care sa cuprinda cazare si/sau transport)!!!

INSCRIERE NEWSLETTER