TELEFON (VODAFONE):   +40-730919191

CEHIA - CAMPIONATUL MONDIAL MOTO GP -

Brno, Cehia

Pachetul Include

3 nopti,

Pachetul include:
·  Zbor dus-intors pe ruta Bucuresti - Praga si retur, inclusiv taxele de aeroport
OK 803 14AUG  OTP   PRG     1520 1615  
OK 802 17AUG  PRG   OTP     1140 1435  
·  Bilet la curse moto
·  3 nopti de cazare fara mic dejun in Brno la Campus Universitar 2*+

Transport in comun de la Brno la circuitul Masaryk: linia de autobuz 400 din centrul orasului (Mendlovo Namesti), la pista de curse si retur este GRATUIT (sambata si duminica)

 

Calatoria 14 – 17.08.2015, in limita locurilor disponibile

Perioada de vanzare imediata

Tariful este de persoana/pachet

   

Bilete Grand Prix

Sambata si Duminica

Zona

Vanzare

pana in 25.07.2015

Vanzare

in ultimul moment

Bilet cu loc in picioare

B , D , E , G

335 EUR

357 EUR

Bilet cu loc in picioare

B , C , D , E , F , G

357 EUR

383 EUR

Bilet cu loc

T1

 

430 EUR

Bilet cu loc

T2 , T5

 

415 EUR

Bilet cu loc

T3

 

483 EUR

Bilet cu loc

T4 , T6

 

405 EUR

 

Zonele B,C,D,E,F,G - sunt situate de-a lungul liniei si vizitatorii se pot deplasa intre ele

Zonele cu scaun T1,T4,T6 - sunt situate in zonele cele mai populare in asa numitul stadion, vizavi de zona inclinata C cu o vedere excelenta la cele mai atractive sectiuni si la ecranele gigant.

Zonele T2,T3,T5 – sunt situate la linia de sosire

Descriere Hotel

Kaunic’s halls of residence, Králova 45, Brno
-Este situat la 10 minute de centrul orasului

Facilitati Hotel

-       Camera cu baie si chicineta dotata cu frigider si plita
-       Restaurant
-       Teren de tenis, sauna, solar

Facilitati Statiune

Din punct de vedere al populatiei si suprafetei sale, Brno este al doilea cel mai mare oras din Republica Ceha si cel mai mare oras din Moravia. De asemenea, Brno este centrul administrativ al regiunii Moravia de Sud. Orasul se afla la confluenta raurilor Svitava si Svratka.
Pe de alta parte, Brno este capitala autoritatii judiciare din Republica Ceha, fiind sediul Curtii Constitutionale, Curtii Supreme, Curtii Supreme Administrative si Procuraturii Supreme. De asemenea, orasul este un centru administrativ important. Acesta este, printre altele, sediul Avocatului Poporului si Oficiului pentru Protectia Concurentei.
Denumirea orasului se trage dintr-un cuvant vechi slavic, brnie, care inseamna noroi sau brniti, care se traduce prin a fortifica. Alte cercetari sustin ideea ca s-ar trage din limba celtica, care era vorbita in aceasta regiune pana sa ajunga aici slavii si germanii.
Din punct de vedere istoric, Brno a fost infiintat in anul 1243 de catre Vlaclav I al Boemiei, dar aceasta zona a fost locuita inca din secolul al V-lea. Din secolul al XI-lea, castelul dinastiei conducatoare Přemyslovci se afla in Brno, aceasta fiind resedinta printilor. In secolul al XIV-lea, Brno a fost unul dintre centrele regionale morave, iar in timpul Razboaielor Hussite orasul a ramas credincios regelui Sigismund.
Brno a suferit mari distrugeri in al Doilea Razboi Mondial, multi cehi fiind executati de nazisti. Comunistii au venit preluat puterea in anul 1948, regim care a domnit pana in anul 1989, cand a avut loc Revolutia de Catifea.

Atractii

Brno, pe langa faptul ca este cel de-al doilea oras ca marime din Cehia, este si unul dintre cele mai frumoase din Europa. Daca sunteti in cautarea unei vacante de vis inedite, Brno este destinatia ideala. Brno se gaseste la o distanta relativ mica de trei importante capitale europene: Praga, Viena si Bratislava.

Daca va plac plimbarile in mijlocul naturii, Brno este destinatia perfecta, dat fiind faptul ca orasul este inconjurat de paduri curate, neaglomerate, cu poteci asfaltate. Daca ajungeti aici, nu trebuie sa ratati o plimbare pe malul lacului de acumulare din nord-vestul orasului sau croazierele cu vaporasul pana la Cetatea Veveli.

Orasul Brno ofera conditii optime pentru a practica ciclismul, iar cei care sunt cu adevarat pasionati de Formula I, cu siguranta cunosc Automotodromul si sunt familiarizati cu Grand Prix Brno.

De asemenea, daca doriti sa vedeti locomotive cu abur si tramvaie trase de cai care strabat centrul orasului, puteti veni in Brno in luna iunie, la Festivalul „Transport Nostalgia”. In afara de acesta, aici au loc diverse festivaluri locale si internationale. „Brunensis Ignis” este un concurs international de focuri de artificii ale companiilor straine sau locale, care se desfasoara anual in Brno, incepand din anul 1998, la sfarsitul lunii mai si iunie. Numele evenimentului provine din latina si se traduce prin „Flacara din Brno”.

Turistii care vin in vacanta in orasul Brno vor avea posibilitatea sa guste dintr-o bere buna si ieftina, Starobrno (este un sotiment autohton de bere).

Altele

Aditional

 

Transfer Praga – Brno - Praga

Masina 2+1 (max 2 persoane)

480 EUR / masina

Minivan 6+1 (max 6 persoane)

550 EUR /minivan

Tariful este net.

 

Transfer Prague – Brno – Praga  transport public (autobus direct)

20 EUR / bilet dus intorsINSCRIERE NEWSLETTER